Jan 21, 2014

Jom Breakfast dgn ESP Shaklee

nurul ain | Tuesday, January 21, 2014 | 2Comments |


Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera.....
 
 
Pagi ni nk cerita ttg breakfast yg ain amik b4 g opis...nk masak pg2 mmg xsempat la kn...huhuhu...rugi masa tidur..So, nak senang da siap2 nk g opis tu shake la dulu ESP+Manggo juice ni...siapkan jugak utk en. asben ain...
 
 
nampak sedap kan??? memang sgt sedapppp n memang freeshhhh sangat bila minum ESP ni.. Tapi, bukan juice je kita boleh campur...macam2 agi contohnya juice ke, nestum ke, milo ke tp yg penting xboleh air panas k...??Depends la korang nak campur dengan apa2 pon. Ikut selera korang la...hehehe. Untuk jadikn agi sedap korang kena guna Shaker bottle...WHY?? Bçoz ESP ni serbuk powder, so kena shake supaya larut dalam air kegemaran kita tu kalau tak berketul2 la ESP tu...
 
 
Pantang larang bagi pengambilan ESP Shaklee :-
- Jangan bancuh dengan air panas, air berkafein dan air berkarbonat kerana boleh menghapuskan nutrisi dan khasiat protein dalam esp tu.
- Jangan ambil lebih dari 3 sudu ESP sebab boleh mnyebabkan berat badan menaik & akan membebankan ginjal.
 
 
Sukatan ESP : 1 sudu besar ESP + air kegemaran anda
Waktu paling mujarab untuk minum ESP : 2 X Sehari ( Pagi sebelum breakfast + Petang/malam sebelum makan)
 
 
Mana nak dapatkan ESP yang sangat sedap ni???
BERMINAT?

Untuk membuat pesanan dengan harga istimewa @ konsultansi percuma,
Hubungi saya Pengedar Shaklee Anda:

✉ PM/Like Page :
Nurul Ain Abdul Aziz / ZAHRA Vita Shoppe
☎ Call/Sms/WhatApp/Wechat : 016 2731271 (NURUL AIN)



Terima Kasih Sudi Singgah Zahra Amani Official Blog

2 comments:

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 5
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

nurul ain said...

orite...(",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Zahra Amani Official Blog