Feb 21, 2014

It's all about diving....Scuba Station

nurul ain | Friday, February 21, 2014 | 0Comments |

Assalammualaikum...

Happy saturday u'olls...Hari ni admin spend time kat Scuba Station Resources..yang terletak di Plaza Glomac, Kelana Jaya. Kat sini u'olls boleh dapatkan produk dan services mcm diving equipment, diving courses, diving trip, underwater camera n mcm2 lagi.. Ofkos ada diskaun plak tu...Kalau nak amik lesen diving pn boleh register kat sini...

Scuba Station Resources


 Hi!!Saya di sini..



Diving aksesori mcm mask, snorkel, fin, boots & socks, rash guard dan macam2 lagi ada kat Scuba Station ni...

  


 
Muslimah swimming suit & Wetsuit

Ni address kalau u'olls nak datang cari equipment diving kat sini ye... (",)


SCUBA STATION RESOURCES (SA0234123-D)
A-07-02, Plaza Glomac 
No.6, Jalan SS 7/19, Kelana Jaya
47301 Petaling Jaya, Selangor.
Tel: 603-78860809 
Fax: 603-78830192
Website: www.scubastation.com.my
Email: info@scubastation.com.my

Terima Kasih Sudi Singgah Zahra Amani Official Blog

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Zahra Amani Official Blog