Sep 11, 2014

MEAL SHAKES SHAKLEE rendah lemak dan rendah-glycemic

nurul ain | Thursday, September 11, 2014 | 0Comments |
Apa itu Meal Shakes?





MEAL SHAKES SHAKLEE merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Pilihan protein soya terbaik anda.

Assalammualaikum & Salam Kasih Sayang, 

Jika anda baca entry lepas erna, anda akan tahu apa Promosi September Shaklee. Memang menarik kerana bulan ini julung-julung kalinya Shaklee menawarkan Double Promotion. Tak pernah lagi sepanjang erna buat bisnes ini, Shaklee beri tawaran best macam ni. Shaklee Collagen Powder dan Meal Shakes.

Untuk anda yang pernah ada niat nak beli Meal Shakes, saranan erna..buatlah pembelian bulan ini juga. Kenapa? Sebabnya..jika sebelum ini pihak Shaklee offer Buy 6 Free 1. Kali ni, Buy 3 Free 1 Meal Shakes Shaklee. Ada yang rasa macam banyak sangat kan kena beli sampai 6 tong Meal Shakes. Jadi, inilah peluang terbaik untuk anda beli Meal Shakes Shaklee. Bayar untuk 3 tong tetapi boleh dapat 4 tong. Disitu dah ada penjimatan sangat dan adalah sangat rugi jika anda ada niat nak beli Meal Shakes sebelum ini tetapi sampai sekarang masih tak beli lagi. Rugi rugi rugi.

Fakta tentang Meal Shakes Shaklee:
  • Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
  • Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
  • Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
  • Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.
Meal Shakes Shaklee boleh diberikan kepada bayi bermula 1 tahun (jika tidak menyusu ibu) dengan dos satu sudu kecil sahaja. Bagi kanak-kanak di bawah usia 4 tahun, Meal Shakes Shaklee boleh diberi dalam kuantiti yang sedikit untuk membenarkan tubuh mereka membina ketahanannya secara independent.

Siapa yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee?
  • Kanak-kanak
  • Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
  • Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
  • Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
  • Warga tua
Sebab itulah erna cakap rugi jika anda beli Meal Shakes bulan-bulan akan datang. Hubungi erna terus untuk belian bulan ini juga. Jangan risau, Meal Shakes ini bukan sahaja boleh diminum oleh kanak-kanak, malah dewasa pun boleh minum. Jadi, janganlah anda pm erna nak buy 6 free 1 bila promosi telah tamat nanti. Rebut peluang ini bulan ini juga.

Terima Kasih Sudi Singgah Zahra Amani Official Blog

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Zahra Amani Official Blog