Nov 15, 2014

3 Sebab Anda Rugi Jika Tiada Walau Sebotol Omega Guard di Rumah

nurul ain | Saturday, November 15, 2014 | 0Comments |
Ayat power tu. Anda mungkin nampak tajuk ini seperti mengarut, tetapi di akhir entri ini pasti anda ingin membeli bukan 1 botol, tapi berbotol-botol omega ini.

Anda pasti rugi
Anda sangat rugi.
Omega Guard adalah minyak ikan terbaik yang ramai tak tahu kelebihannya. Walaupun nampak macam sama dengan jenama lain, tetapi Omega Guard sangat berbeza.

Bila tak kenal, maka tak cinta, dan tak teruja nak beli.
Jadi, di sini saya nak senaraikan 5 sebab anda rugi tahap tertinggi jika tiada sebotol pun Omega Guard di rumah.

Pasti rugi.





Sebab #1:Omega Guard Mesra Sekeluarga. 


Apa pasal pula mesra?

Haa. Kalau web tu dikatakan mesra pengguna, maksudnya ia disukai pengguna kerana mudah digunakan. Jadi, bila Omega Guard ni mesra sekeluarga, ia memang digemari seluruh ahli keluarga.

Dari ibu, ayah, mak, nenek, anak, dan tak terlepas anak dalam kandungan memang boleh dapat kebaikannya:

Ibu hamil / menyusu : untuk kecerdasan minda anak dalam kandungan
Ayah : untuk tenaga dan rendahkan paras kolestrol, kurangkan buncit
Anak Dara : Omega 3 boleh elak pembentukan prostaglandin yang jadi penyebab senggugut
Kanak-kanak: Tingkatkan kecerdasan otak/minda
Atok dan nenek : Sebagai pelincir dan elak keradangan pada sendi yang sakit
 Abang Obesiti : Boleh kurangkan berat badan.

Wow. Memang mesra sungguh Omega Guard ni.



Sebab #2 : Menjimatkan

Saya biasa dengar keluhan bakal pengguna, "Eh, banyaknya sampai 90 biji, saya nak cuba aje"

Ya. Bakal pengguna ni tak tahu, Omega Guard ni bukan macam ubat. Bila dah di preskrip untuk seorang, orang lain tak boleh makan. Padahal, satu keluarga boleh makan.

Sebotol Omega Guard tak perlu dibazirkan kerana SELURUH ahli keluargaboleh dikongsi bersama. Anak boleh makan, mak boleh makan, nenek boleh makan.

Tiada istilah, nanti tak terhabis dengan sebotol Omega Guard sampai expired. Kan JIMAT tu.

Mula mula nak cuba, tiba-tiba dah habis. Eh. Terpaksa beli 1 lagi.



Sebab #3 : Omega Guard ni lebih istimewa




Haa.. tengok gambar pun dah boleh nampak beza kan? Ini bukan overclaim, ini berdasarkan kajian.

Special tak?
Jom tengok apa lagi KEISTIMEWAAN Omega Guard berbanding produk lain.


7 Beza Omega Guard dengan produk lain adalah:

1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpatdari ketumpatan minyak hati ikan.

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.


6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrak omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahayaseperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.



Saya sendiri makan Omega Guard dan berkongsi dengan suami dan anak.Memang best kesannya, lebih seronok bila tengok perut suami dah kurang buncitnya.

Omega guard bukan ubat kurus, ia hanya makanan tambahan, tapi kesannya sangat meluas. Bagusss sangat dengan mereka yang tak terkawal gaya hidup kurang sihat seperti pemakanan tidak sihat dan mudah stress. 


Testimoni Omega Guard










Dapatkan 90biji Omega Guard anda dengan hanya RM136 SAHAJA

Terima Kasih Sudi Singgah Zahra Amani Official Blog

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Zahra Amani Official Blog